Ervaringen LITOVET

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere ruiters en wat LITOVET® voor hun paarden betekent? Lees dan onderstaande reacties van trouwe gebruikers die enthousiasme hun tevredenheid over het gebruik van LITOVET® met ons hebben gedeeld. Heb je zelf ervaringen met LITOVET® voor je paard en wil je dat ons laten weten? Mail ons dan jouw verhaal naar info@litovet.nl.

 

thea-litovet

Nou, dit had ik toch niet durven hopen voordat ik LITOVET® ging gebruiken. Super snel resultaat, ik had verwacht een maand nodig te hebben, maar sinds ik LITOVET® ben gaan geven aan mijn paard (2 schepjes per dag) is ze nooit meer stijf geweest. Dat was ze voorheen best vaak in de winter. Soms zo stijf dat het wel leek of ze kreupel was. Na een tijdje rijden werd ze langzamerhand weer soepel en niet meer stijf. Met name met koud weer speelde dit op. Nu is het de afgelopen weken een paar keer flink koud geweest, maar niet stijf! Verder ging ik afgelopen zaterdag rijden en ze had veel meer cadans in de draf maar ook in de galop. Ze deed een uitgestrekte draf die ze deze winter nog niet had laten zien! Dus ik ben helemaal tevreden.

P.S. De eerste keer dat ik het gebruikte was op 18 november. Na 2 weken merkte ik al resultaat! Ik heb verder niets aangepast aan voeding, huisvesting of training, dus het resultaat is echt toe te schrijven aan LITOVET®.
Thea

marlonvanwissen

Ik ben erg blij met LITOVET® voor mijn paard. Ik merk dat ze veel soepeler is geworden in haar lichaam. Met name haar rug is veel soepeler geworden.
Ook merk ik dat ik een stukje verder in haar lijf kan komen tijdens de oefeningen. Ze loopt op hoog niveau in de dressuursport dus het is mooi meegenomen, dat de oefeningen haar nu beter af gaan. Ik denk dat dit zeker te maken heeft met de LITOVET® die ik haar nu geef.
Haar weerstand is ook erg verbeterd. Ze is minder vatbaar voor virussen en verkoudheid. Ze kan hierdoor haar intensieve training veel beter volhouden. Mijn merrie is gewoon superfit. Ik denk dat de hoge dosering vitamine C ertoe bijdraagt dat ze een extra goede weerstand gekregen heeft. Al met al ben ik echt supertevreden over LITOVET®!
Marlon van Wissen, coach, trainster en Grand Prix dressuurruiter

 

Sinds ik LITOVET® gebruik is het verschil opmerkelijk. Ik zie sterk verbetering in Ultra zijn souplesse. Zelfs tijdens erg natte/koudere periodes blijft hij soepel. Ook ben ik zeer onder de indruk van zijn herstel na de wedstrijd. Voorheen duurde dit zeker twee a drie dagen maar nu wij LITOVET® gebruiken is hij de volgende dag direct weer soepel!
Cassandra, endurance ruiter
Four-in-hand is een harde sport voor paarden, het brengt een hoop stress en spanning op hun benen en gewrichten. Daarom probeerde ik LITOVET® bij twee van mijn paarden en na twee weken waren de resultaten al zichtbaar! Nu gebruiken al mijn paarden LITOVET®. Mijn paarden zijn nu nog alerter en fris, ondanks het feit dat we in het midden van een concurrerende seizoen zitten.
Axel Olin, lid van het nationaal Four-in-hand team van Zweden
Ik ben voor het eerst 100% tevreden over een product. Hiervoor meerdere supplementen uitgetest en gebruikt maar geen een had het effect wat ik bij LITOVET® zie. Ik heb het al aangeraden bij meerdere van mijn vrienden en zal dit ook zeker blijven doen.
Mevrouw Ter Brugge
Het bevalt goed, paard word er fitter van. Ze vind het heel lekker over haar voer. Ik heb het idee dat ze er echt soepeler van loopt en actiever is. Ik zou het dus zeker aanraden aan iemand met een wat ouder paard die soms stijf/kreupel loopt.
LITOVET®gebruiker
De afgelopen maanden heb ik voor mijn paarden LITOVET® gebruikt, en het verschil is opmerkelijk. Ze hebben allemaal verbeteringen laten zien in de manier waarop ze zich bewegen, in hoe soepel ze zijn. Ik ben vooral onder de indruk van hoe vlug ze kunnen herstellen na een grote inspanning. Het werkt beslist.
James Fanshawe, trainer van renpaarden, Newmarket.
Koop online