GOPO

LITOVET® bevat de inhoudsstof GOPO wat ontstekingsremmend werkt. Het is afkomstig uit 100% pure en natuurlijke rozenbottels en draagt bij aan de symptomatische verlichting van pijn veroorzaakt door gewrichtspijn.

rozenbottel-litovet-litopet

GOPO is een natuurlijke ontstekingsremmer. Het doorbreekt de cirkel van gewrichtsontstekingen en verlicht daardoor de pijn.

Er zijn meer dan 30 unieke wetenschappelijke studies naar deze stof. De uitgebreide onderzoeken tonen aan dat GOPO de opeenhoping van witte bloedcellen in gewrichten belemmert, waardoor de vicieuze cirkel van gewrichtsontsteking doorbroken wordt en de productie van schadelijke vrije radicalen wordt vertraagt en daardoor de pijn verlicht.
Sommige witte bloedcellen zijn betrokken bij het ontstekingsproces doordat ze ontstoken gewrichten ‘schoonmaken’. In grote aantallen kunnen deze cellen echter schadelijke vrije radicalen uitscheiden die de gewrichten verder beschadigen.
Hoe meer de gewrichten ontstoken raken, hoe groter de aantrekkingskracht voor witte bloedcellen. Daarnaast is GOPO een krachtige antioxidant en een rijke bron van vitamine C.

GOPO maakt LITOVET® uniek

GOPO is hittegevoelig en gaat normaal bij het drogen verloren. Alleen door te drogen bij een constante, lage temperatuur blijft GOPO in grote hoeveelheden behouden en houdt het zijn krachtige werkzaamheid. LITOVET® wordt daarom volgens dit gepatenteerde droogproces geproduceerd, wat het uniek maakt onder de rozenbottelproducten.

Voor meer informatie over GOPO zie de website www.gopo.nl.