LITOVET wat is het?

LITOVET Rozenbottelextract bij paarden met pijnlijke gewrichten

LITOVET Rozenbottelextract bij paarden met pijnlijke gewrichten

LITOVET® is een uniek gepatenteerd, 100% natuurlijk voedingssupplement op basis van rozenbottel en bedoeld voor paarden met gewrichtsproblemen. Het bevat een aantal bioactieve ingrediënten die kunnen helpen om de fysieke belasting te compenseren.
Rozenbottel (Rosa Canina) bevat natuurlijke anti-oxidanten, organische zuren, flavonoïden, carotenoïden en heeft van nature een hoog vitamine C-gehalte.

Het meest belangrijke aan LITOVET® is de aanwezigheid van een galactolipide bekende stof die GOPO® wordt genoemd. In gepubliceerde studies is aangetoond dat GOPO (glycoside van mono- en diglycerol) ontstekingsremmend werkt. Dit maakt dit rozenbottel voedingssupplement uniek ten opzichten van alle andere voedingssupplementen voor paarden. LITOVET® zorgt ervoor dat je paard zich het hele jaar door fit en vitaal voelt.

LITOVET® is in meerdere landen al een doorslaand succes! Zowel in Engeland, Zweden en Australië wordt het ingezet door ruiters die op het hoogste niveau paardrijden. Zij ervaren niet alleen verbetering in de souplesse van hun paard maar ook nog eens in de:

  • conditie,
  • huid,
  • weerstand,
  • lenigheid
  • en snelheid van de paarden

LITOVET® ondersteunt de beweeglijkheid van de gewrichten, stimuleert de bloedcirculatie, verhoogd de weerstand, en draagt bij aan de genezing van huidproblemen. LITOVET kun je ook preventief inzetten om slijtage op latere leeftijd te voorkomen.

De resultaten zijn al zichtbaar na 1 à 2 maanden!

Ervaringen LITOVET® gebruiker

Ik ben voor het eerst 100% tevreden over een product. Hiervoor meerdere supplementen uitgetest en gebruikt maar geen een had het effect wat ik bij LITOVET® zie. Ik heb het al aangeraden bij meerdere van mijn vrienden en zal dit ook zeker blijven doen.
Mevrouw ter Brugge

Koop online